Het behoud van een Gezonde Penis – Waarom Mannen Moeten Zorgen zijn Over de Gezondheid van de Penis

Afgezien van een klein percentage van de mannen, de meeste jongens liever niet besteden veel tijd aan verzorging en zelfzorg. Maar terwijl jongens over het algemeen niet dezelfde aandacht aan de verzorging van hun vrouwelijke collega ‘ s, penis in de zorg moet onderdeel worden van de dagelijkse persoonlijke hygiëne regime. De penis is een delicate instrument, en het gebrek aan aandacht voor het schoonmaken en onderhouden van de penis van de huid kan leiden tot tal van aandoeningen die kunnen leiden tot ongemak, stank, verlies van gevoeligheid, en zelfs erectiestoornissen. De behandeling van de penile huid met een combinatie van penis-specifieke vitaminen en mineralen kunnen helpen bij het behouden van een optimale penis gezondheid. Bovendien, mannen moeten zich bewust zijn van de volgende penis problemen die het gevolg kunnen zijn van het ontbreken van adequate zorg.

Verlies van gevoeligheid

Verminderde penis sensation is een van de meest voorkomende problemen wanneer het gaat om de gezondheid van mannen. Opiniepeilingen hebben aangetoond dat ten minste 87% van alle mannen rapport verminderde gevoeligheid in de schacht en de eikel door de 39-jarige leeftijd. Verlies van gevoeligheid is vaak het resultaat van de huid en schade aan de zenuwen veroorzaakt door de droge masturbatie of agressieve seks. Houden de huid gehydrateerd met een hoge kwaliteit moisturizer, zoals vitamine E en het verstrekken van voldoende vitaminen en mineralen support voor het repareren van beschadigd weefsel is essentieel voor het behoud of herstel voldoende van de penis sensatie.

Slechte bloedsomloop

zorg regime

Mannen die het dragen van beperkende kleding, overgewicht, zitten voor het grootste deel van de dag of op de fiets vaak een bijzonder risico voor de arme penis omloop. Dit kan leiden tot verlies van gevoeligheid, evenals erectiele problemen. Voedingsstoffen, zoals vitamine C en B5 moet worden beschouwd als onderdeel van de dagelijkse penis care regime, omdat ze nodig zijn voor de vorming en herstel van bloedvaten, alsmede voor het behoud van een goede doorbloeding.

Droogheid en vroegtijdige tekenen van veroudering

jeugdige uitstraling

De penis is blootgesteld aan tal van drogen van stoffen die schade aan de huid en kan leiden tot droogheid, schilfering, jeuk en zelfs voortijdige vorming van rimpels tegen als de onderliggende structuur van de huid het weefsel af. Houden de huid zacht en soepel met alle-natuurlijke moisturizers en het verstrekken van de voedingsstoffen – zoals vitamine A en C die nodig zijn voor het bouwen van gezond collageen en helen geïrriteerde huid kan helpen bij het behouden van een gezonde en jeugdige uitstraling.

Roodheid, pijn en irritatie

Blootstelling aan zaaddodende middelen, lichaamsvloeistoffen, en de chemische stoffen gevonden in zepen en detergenten, evenals agressieve wrijven, kan leiden tot pijn, roodheid en geïrriteerde huid op de penis. Het handhaven van de penis van de gezondheid door het revitaliseren van voedingsstoffen zoals A, C en D kan helpen bij het voorkomen van irritatie en te kalmeren pijnlijke, rode penis huid.

Bacteriële-en schimmelinfecties

Bacteriën en schimmels gedijen in warme, vochtige gebieden. Vanwege dit, de penis is een uitstekende voedingsbodem voor deze ziekte veroorzakende organismen. Wanneer bacteriën zijn toegestaan om te groeien uitgeschakeld, kunnen ze leiden tot stank, en de meeste mensen ervaren het ongemak van een schimmelinfectie, zoals jock jeuken. Natuurlijke antibacteriële middelen, zoals vitamine A worden aanbevolen voor het houden van het gebied schoon en reukvrij om te voorkomen dat onaangename infecties uit ontwikkelingslanden.  http://geschiktheidvreugde.info/

Hoe bevorderen van een goede gezondheid van de penis

De vitaminen en mineralen die hier worden beschreven zijn over het algemeen beschikbaar in het gemiddelde dieet. Het is echter belangrijk om in gedachten te houden dat deze voedingsstoffen zijn vaak opgenomen en gebruikt door andere orgaansystemen voordat ze kunnen profiteren van de penis. Met behulp van een penis gezondheid formule die bevat deze ingrediënten kan helpen bij het voorkomen of verlichten van droogheid, roodheid en ontsteking, stank, verlies van gevoeligheid en problemen met de bloedsomloop. Een penis crème die direct op de huid is een effectieve manier om ervoor te zorgen dat deze voedingsstoffen worden geabsorbeerd precies waar ze het meest nodig zijn.